Actueel

IJSBAAN GESLOTEN!

 

Kijk voor ons privacy policy onder het kopje 'Informatie'.

 

Er zijn weer entreekaarten te koop voor onze leden bij Kastenberg 'De fietswinkel' voor De Scheg en IJsbaan Twente. Let op: de prijs is €5,50 per kaartje. 

Laatste nieuws

Goede resultaten Rijssense skeeleraars

De afgelopen week werden diverse skeelerwedstrijden gereden. Ook een deel van onze leden stond aan de start en waren erg succesvol. We lopen de wedstrijden eens langs:


Zaterdag 22 april - Stouwdamcompetitie Wierden

Tijdens de tweede wedstrijd om de Stouwdamcompetitie, dit keer in het nabij gelegen Wierden, wist Thomas Averink de wint te pakken bij de pupillen 1 jongens. Door die overwinning schoof hij direct op naar de 1e plaats in het tussenklassement. Ook Ruben Ligtenberg wist zijn wedstrijd te winnen, dit bij de kadetten jongens.

Overige uitslagen:


Pupillen 3 meisjes - Sophie Ligtenberg, 4e

Pupillen 2 meisjes - Marlin Schouwstra, 10e

Pupillen 1 meisjes - Lotte van den Noort, 9e

Junioren Jongens - Jelle Ligtenberg, 3e


Donderdag 27 april - KPN Marathon Cup

Op Koningsdag reisden een aantal leden af naar Oldenbroek om daar deel te nemen aan de 1e wedstrijd om de marathon cup. Jennienke Kamphuis was daarmee voor het eerst (in wedstrijdverband) terug op de plek waar het twee jaar geleden behoorlijk mis ging (enkelbreuk na valpartij in de eerste ronde). Dit keer bracht ze het er een stuk beter van af, hoewel ze de wedstrijd na ruim een half uur koers wel moest verlaten. 

Bij de beloften stonden Jelle en Jelmer Ligtenberg aan de start. Hoewel het de eerste wedstrijd was in dit deelnemersveld was er absoluut geen sprake van de spreekwoordelijke kat uit de boom kijken. Sterker, bij het ingaan van de laatste ronde schoven de heren op naar de voorste gelederen van het peloton om zo mee te kunnen gaan sprinten om de podiumplekken. Daarvoor kwam men echter toch wat tekort, maar men finishte keurig 'in de buik van het peloton' op een 23e (Jelmer) en 24e (Jelle) plaats. 


Zaterdag 29 april - Stouwdamcompetitie Genemuiden

Bij de derde wedstrijd om de stouwdamcompetitie konden we opnieuw een aantal podiumplekken bijschrijven. Onder andere Sophie Ligtenberg (3e bij de pupillen 3 meisjes) en Thomas Averink (2e bij de pupillen 1 jongens) stonden op het podium. Overige uitslagen:


Pupillen 2 meisjes - Marlin Schouwstra, 8e

Pupillen 1 meisjes - Lotte van den Noort, 8e

Kadetten jongens - Ruben Ligtenberg, 2e

Junioren jongens - Jelle Ligtenberg, 2e 


Podiumplaats Sophie Ligtenberg bij opening Stouwdamcompetitie

Na een winterslaap van een aantal maanden ontwaakten afgelopen zaterdag de inline-skaters en stond men aan de start van de eerste wedstrijd om de Stouwdamcompetitie in Heerde. Hoewel, van een winterslaap is natuurlijk geen sprake geweest. Er is hard getraind om weer top fit aan de start te staan van een nieuw inline-skate seizoen. 

Vanuit de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen was een zevental rijd(st)ers afgereisd naar de prachtige accommodatie in Heerde. Over het algemeen werden goede resultaten geboekt, met als uitschieter de 3e plaats van Sophie Ligtenberg bij de pupillen 3 meisjes. Een goed begin van het seizoen dus! De overige uitslagen:


Marlin Schouwstra, pupillen 2 meisjes: 11e

Lotte van de Noort, pupillen 1 meisjes: 12e

Thomas Averink, pupillen 1 jongens: 6e

Ruben Ligtenberg, kadetten jongens: 4e

Jelmer Ligtenberg, junioren jongens: 6e

Jelle Ligtenberg, junioren jongens: 8e

Lees meer...

Kalender Free-Wheel Cup Oost 2016

Ook dit jaar wordt er weer een regionale skeelercompetitie georganiseerd in het Oosten van het Land. De Free-Wheel Inline Cup Oost is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige regionale competitie, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen en iedereen op een laagdrempelige manier kan kennis maken met het wedstrijdskeeleren. Ook Rijssen zal dit jaar één van de wedstrijden organiseren. Zie hieronder de kalender voor alle data en plaatsen.free-wheel

Kilometerstand toerrijders t/m 15-07

In onderstaand schema kunt u de kilometerstand vinden van de toerrijders van onze vereniging. Deze stand is een tussenstand per 15 juli.


Naam

Totaal

M. Kastenberg

755

L. Beverdam

672

H. Baan

549

J. Troost

527

H. Goorman

365

F.de Wolf

345

J. Pas

326

R. Troost

280

G. Wolthuis

192

G.J. Dannenberg

121

E. ter Steege

119

J. Averesch

83

J. Nollen

79

H. Lichtenberg

69

F. Goorman

50

H. Averesch

50

B. v/d Dijk

44

G.J. Baan

0

 

alt

Nieuwe editie Online Sk@te!

Er is weer een nieuwe editie van de Online Sk@te, het digitale clubblad van de Schaats- en Skeelervereniging Rijssen. Bekijk deze snel via de menu knop 'Online Sk@te' boven in de menubalk!

alt

Sponsoren SSV Rijssen

Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption