Aangeboden tweedehands skeelers:

Powerslide, maat 39 (paar maanden gebruikt)

Powerslide, maat 43 (nieuwe schoenen)

Luigino, maat 31-34 (verstelbare schoenen)

Free-Wheel Clubcompetitie

Data Free-Wheel Clubcompetitie 2016

De data van onze Free-Wheel Clubcompetitie 2016 zijn bekend:

maandagavond 25 april

maandagavond 30 mei

maandagavond 4 juli

maandagavond 5 september

Op deze avonden zullen onze leden weer de strijd met elkaar aangaan in verschillende wedstrijdvormen, zoals bijvoorbeeld een tijdrit, een rit in lijn, estafette of puntenkoers. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom; het zijn doorgaans erg gezellige avonden!

Op deze avonden vervalt de normale training. Vergeet je niet op te geven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin je naam en trainingsgroep!

clubcompetitie

Wedstrijdinfo en reglement Free-Wheel Clubcompetitie 2016

Ook dit jaar organiseren we weer de Free-Wheel Clubcompetitie. De wedstrijdinfo en het reglement is hier te lezen. Uitslagen en tussenklassement zullen na elke wedstrijd op de website worden geplaatst!